God jul!

Sötaste kusinerna på julafton! 
En lugn o trevlig dag med nära o kära. 
Ett speciellt tack till Tomten som kom trots feber - tack 💝
 
God fortsättning önskar jag er alla! 💗
 

Julklappar 💝

Ikväll var det julklappsinsamling på Mariagården. Syftet var att alla ska kunna få en god jul med i alla fall en julklapp. 
Jag lämnade några paket o blev glad över att se att många andra även gjort det. Det värmer i hjärtat 💗
Jag trodde först att jag inte hade så mycket att bidra med men så började jag titta mig omkring... 
Ett oanvänt halsband, en oanvänd väska, en oanvänd parfym, kläder som inhandlats sen tvättats o blivit hängande, babygrejer som Denise aldrig hann ha - ja, det fanns en hel del ändå! Hoppas att det nu kommer till bättre användning än vad det skulle gjort här hemma! 
 
Ta ta hand om er o varandra! 

Vintermys!

Det har varit mörkt o ganska trist nu en längre tid, men så kom äntligen snön till vår lilla stad! 
Denise fick testa att åka pulka för första gången - Det var skoj! 😃
Jag gillar oftast snön, ljuset som blir o det vackra vinterlandskapet. Så fint att titta på. Mina ljuslyktor står fortfarande ute så de kan bidra med lite vinterstämning. 
 
 
I fredags kom några vänner på besök - en av dessa vänner bor inte längre här. Vi åt gott, pratade o fnittrade. En kväll som gav mycket värme, glädje o energi! Tack så mycket! 💗
Eftersom vi börjar få lite mer ordning efter all rustning så känns det nu roligare att bjuda hem våra vänner till oss. Vi är långt ifrån klara, men lever inte i samma kaos längre. 
 
Vi avslutade helgen med barnkalas - Batmankalas var temat. Här får Denise se hur en av presenterna fungerar - en robot med massa ljud o ljus. Denise tyckte nog att det var en märklig grej :) 
 
Ha det bäst så länge! / vinkelivink 
 
RSS 2.0