Höstmys!

Höstmys i ruskvädret!
När allt är mörkt & regnigt så gillar jag att mysa till det lite här hemma. Några nya kuddar & ny fönsterbelysning, blev veckans fynd. I stället för att enbart ha adventsljusstakar & juldekoration så gillar jag att satsa på sådant som man kan ha lite längre, höstmysdekoration =)
 
(lite dålig bild, men denna gör sig superbra i fönstret i vardagsrummet =))
 
I helgen blev det renovering av hall - tackar goa vänner & mamma för det! Ni är guld värda! <3
Nu längtar jag tills det är dags att måla & tapetsera.
Lite i taget, ett rum i sänder, men blir nog bra när det är klart! Synd bara att allt tar så lång tid & att jag är så lite hemma... Blir lite före & efterbilder längre fram när det börjar ta form =)
 
 
 
Stiliga killen - Baloo, har varit med mig denna vecka. Sprufz är hemma på träningsläger =) Tackar Therese för det! =) Det märks att det var längesen som jag & Baloo fick lite "matte & vovve-tid" utan Sprufz. Skönt att få ägna lite tid åt bara honom. Jag tror faktiskt att Baloo tycker att det är ganska lugnt & skönt att slippa den lille för några dagar...
 
Nä, nu är det dags för skönhetssömnen!
Vinkelivink
 
 

Höstrusk & mörker

 
 
Novembermörkret är här - trist, kallt & mörkt. Längtar efter snö & ljus!
 
Länge fick jag njuta av dessa härliga höstväxter. De trotsade den första frosten & höll sig kvar trots att de kyliga höstvindarna nöp i kinderna. Stockrosen, den vita, hade knoppar länge - trodde inte att den skulle hinna blomma något iår - men den var starkare än jag trodde! O med vilken styrka! Den blommade mycket & länge trots kylan.
 
En avslutande tanke:
Två människor i min närhet var med i en ordentlig bilolycka igår. De hade änglarna med sig denna gång & kunde lämna sjukhuset fortare än någon kunnat tro! De lever & mår förhållande vis bra!
En tragisk händelse som troligen kommer sätta djupa spår i deras liv, men som även kommer ge dem styrka och insikt i hur skört livet är. Det gäller att ta vara på varandra & livet vi har!
 
Det tragiska i detta är egentligen inte händelsen i sig - utan andra människors antaganden, spekulationer & åskikter om hur olyckan gått till. Hur körde de? Gick det fort? Var de påverkade?
 
Vad spelar det för roll? De lever & mår bra - borde vi istället inte glädjas åt det istället för vad som gick snett?!!
 
Håll om varandra, glädjs med varandra & visa kärlek - livet blir mycket trevligara då
 
/vinkelivink
 
 
 
RSS 2.0