Kontorsråttor!Kontorsråttor!
Hundarna börjar vänja sig så smått att vara med mig i Örebro. Skönt att de är så anpassningsbara! Det märks att de efter några dagar blir lite rastlösa, men vi försöker att motionera & träna på kvällarna.
Veckan som varit har det verkligen öst ner regn!
Det fick då bli lite sök & att träna konster.
Sitta vackert på hela rumpan, dansa, gå slalom mm
Bästa träningen var nog att ligga still & vänta på sin tur medan den andra hunden fick träna med matte.

Idag har vi varit på långpromenad, från Vadporten till Djurkyrkogården. På vägen mötte vi hästar & andra hundar. Sprufz har gjort stora framsteg. Han rusar inte längre bara fram & skäller, utan han tittar men vänder oftast tillbaka till mig igen!
Baloo däremot har fortfarande stora proppar i öronen! Blir galen!
Vi var oxå upp en sväng på Bruks när de hade skotträning.
Bra träning!

Kvällen var vi hemma & det blev endel donande i trädgården. Tyvärr så fick vi rymma in efter en stund så himlen öppnade alla portar! Dyblöt!

Sov sött! =)


En pustig dag
Det donas & fixas en hel del... =)
Har nu äntligen påbörjat ett av mina sommarprojekt! Tack till min älskling & hans kompis som hjälpte mig få dit stenarna som jag ville ha dem =)
Har tre stora stenar i ena hörnet på tomten. Tanken är att de ska vara en del i det insynsskydd som ska skapas. Efter en massa grävande så var det dags att börja planera & plantera.
Stenplattorna hittade jag i en rabatt som jag ska ta bort. Det märks att de suttit länge för jag fick verkligen kämpa innan jag fick dem därifrån...

Har nu försökt rädda en ledsen klätterkaprifol, se om den blir lite gladare nu =)
Längst bak hoppas jag få se några blommande Dagliljor =)Ensam men stark!
Ensam trotsar den kylan & välkomnar den kyliga våren!Mitt i gräsmattan har jag upptäckt dessa.. Inget som jag såg ifjol, ska bli roligt att se vad det är för något =)Åhh, så härligt när det blommar!
Blir så glad över att se att det växer!

Ett tag trodde jag faktiskt att jag skulle blåsa bort, men jag hann ialla fall få några sköna timmar i trädgården. Dock kom blåsten tillbaka med förnyad styrka och det kändes verkligen i bilen när jag åkte till jobbet...
Helgen har varit lugn & skön!
Jag har varit sådär himlans vuxen, fixat i trädgården, städat & gått "Förälder på stan" Många vuxenpoäng blir det!

Nä, nu gott folk så ska jag försöka arbeta klart, sen blir det en skön skogspromenad med vovvarna!

Ha det bäst!
vinkelivink

Träning i sand

 

Igår fick grabbarna kämpa! Träning i branta sandiga backar! Perfekt både för flås och benmuskler =)
I närheten där jag bor (när jag är borta på jobb) så finns en "grusgrop". Ett paradis för crossåkare och dem som vill träna hund =)Spana in tungan på Sprufz! Jag vet inte riktigt vad han lyckades med, men jag kan intyga att det fanns både spring och flås kvar i denna hund, trotts att denna bild vill påstå annat! =)När vi varit i sanden en stund så tog vi en avslappnande promenad i skogen. Här poserar Sprufz efter att ha fått träna balans på några trädstammar.
Dagens träning bestod av uthållighet och muskeluppbyggnad, balansträning och lite smidighet genom att gå genom ett kalhygge. Resultat - trötta och nöjda hundar =)

Ha det bäst gott folk! =)

Gröna fingrarDet växer så det knakar! Så härligt! 
Att få dona & greja i trädgården ger mig ny energi, det är mitt sätt att slappna av & ladda om. En form av meditation. 
Just nu planerar jag om hela vår trädgård! Jag har flyttat växter och byggt om. Den rabatt som varit i fokus nu är den som är längst in på vår gård, där vi parkerar bilarna. Den skiljer oss från grannarna. Det är meningen att det ska bli en rabatt som får växa upp & vara lite "stökig". Det ska lixom bara säga "poff" & växa lite huller ombuller men ändå ha lite struktur =) 
Helgens inköp bestod av lite penseer & olika perenner. Bland annat:
Vit & rosa löjtnanshjärtan
penseer i toner av lila
en stenväxt som hade en blåton & hette Metallica 
vit rosenbräcka Tackar mamma för jordgubbarna! Blev två pallkragar med gubbar =)
Smaskens till sommaren =)Flera av mina nära & kära delar mitt intresse. Det bästa är att vi kan byta växter med varandra. Alltid är det någon som har några skott eller något över. Denna helg får jag ge ett stort tack till Anneli som lät mig härja loss med spaden i hennes trädgård =)

Föresten, är det någon som vet vad det är för växt på bilden? Själv har jag ingen aning, jag tyckte bara att den såg rolig ut =)

Nu är det dags för promenad med hundarna i kvällssolen!
Kramis till er alla!

RSS 2.0