LivskvalitéNär jag först flyttade in till mitt nya kontor var det ett vitt, kalt rum, fullt med flyttkartonger. Sakta har detta förändrats. Lite i taget, en liten detalj då & då.
Bilden visar en del av mitt fönster, utsikten är inte den bästa men med några blommor i fönstret så ser allt mkt trevligare ut. Rummet fylls med värme & harmoni. Med arbetsglädje & inspiration.
Ännu fattas det saker, men sakta börjar det ta form, det börjar likna en trevlig arbetsplats!

/vinkelivink

Glad Påsk

   

Då var påsken över för denna gång & ännu en arbetsvecka är nu påbörjad! En härlig helg med sol & hundpromenader. Vi hann även med att umgås lite med trevliga vänner. God mat & härligt sällskap, livet är underbart ibland =)Hundarna fick verkligen sitt denna helg. En hel del hundpromenader i skog & mark som sedan avslutades med både agilityträning, spår & utställningsträning. Känns jätte bra att få komma igång ordentligt igen.
Baloo har fått öva kontaktfält & slalom, blir bättre & bättre, lite koncentration saknas fortfarande ibland... Lille Sprufz fick oxå känna på lite agility, fast på väldigt låg nivå. Vi tränade följsamhet & kontakt. Den lille är väldigt kontaktsökande men blir gärna lite hoppig, så nu övar vi på att följa med utan att studsa som en kanin =)
När det gäller spåret så gick Baloo ett spår med aporter, ganska jobbig torr terräng med någon vinkel. Han jobbade på jätte bra! Är riktigt nöjd!
Sprufz letade upp en busig vän som gått iväg med hans bästa leksak! Tur för Sprufz att vår vän var snäll & lämnade tillbaka leksaken när Sprufz hittade henne! Detta var första spåret i sele & lina. Gick riktigt bra, trots någon snurr & lite vyigt.
För att bli helt övertygad om att den lille Sprufz skulle vara ordentligt trött så fick han följa med sin Handler upp på klubben för utställningsträning & sedan hem för en ordentlig dusch! En mycket trött hund somnade sedan gott!
Tack alla inblandade för alla promenader, träningar, spår, utställning & dusch - ni är guld värda! =)

RSS 2.0